Във финалната четворка на Sesame Купа на България няма слаби отбори

...
Във финалната четворка на Sesame Купа на България няма слаби отбори
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Ще гоним нашата цел, нямаме приоритети между Купа и първенство

Във финалната четворка на Sesame Купа на България няма слаби тимове и всеки желае да се класира на край, съобщи старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев. " Червените " ще играят на полуфиналите против Локомотив София, който победиха с 6:0 единствено преди месец.

" Изтеглихме Локомотив София, който за мен е доста стойностен тим. Това, че за шампионата сме ги победи, няма нищо общо с идните мачове. Всеки желае да се класира на край, тъй че няма да забележим този Локомотив от преди няколко седмици. Те победиха и Лудогорец, и Левски, тъй че ни чака здрава борба ", съобщи Янчев.

Sesame Купа на България дава опция и за класиране в евротурнирите, което е огромната цел на " алените " до края на сезона. ЦСКА 1948 има огромни шансове да стигне до евроквотите и в шампионата.

" Нямаме цели сред купа и състезание. Ще гоним нашата цел и тя е класиране в Европа ", продължи старши треньорът на тима.

Следващият противник на ЦСКА 1948, който е трети в класирането със седем точки преднина против Левски, е Ботев Пловдив. Мачът е плануван за понеделник от 20:00 часа.

" Поредният дуел от шампионата настава и противникът е сериозен. След мача за купата към този момент сме напълно на вълна състезание и се приготвяме за Ботев. Очакваме да продължим да играем добре и в този дуел ", сподели още Янчев.

" След мача с Арда нямаме контузени и се връщат двама осъдени. Радвам се, че имам по-голям избор. 

" Ботев Пловдив е един от водещите и положителни тимове в efbet Лига. Треньорът им е нов, само че той имаше опция да работи с тима по време на паузата. Мисля, че те са подобрили доста играта си и ще срещнем сериозен тим ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР